GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Pavel Konečný se sídlem Šumenská 3, Praha 12, tel.: + 420 603 888 738, E-mail: pavel.konecny@honeybee-kingdom.eu (dále jen: „správce“).

2. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované fyzické osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat

3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění objednávky.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.

2. Účelem zpracování osobních údajů je:

IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje:

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby podílející se na dodání oddělků (konkrétně veterinární správa).

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje třetí straně.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte: • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím s obchodními podmínkami a se zásadami zpracování osobních údajů (GDPR) tohoto webu". Kliknutím na toto tlačítko souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů je povinen zveřejnit na svých internetových stránkách.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 12.4.2020.